Wifi шпионска камера, скрита в цифров будилник

Код: 10-061
238,00 лв Цена без ДДС: 198,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Wifi шпионска камера, скрита в цифров будилник ви позволява да следите обект в реално време на вашия лаптоп, таблет или смартфон / iPhone.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Wifi шпионска камера, скрита в цифров будилник, ви позволява да проследявате обект в реално време на вашия лаптоп, таблет или смартфон / iPhone. Надеждна Wi-Fi камера с добро скрито място, може да бъде истинско мощно средство за наблюдение на вашия дом или офис, когато излизате, което осигурява лична и имуществена безопасност. Той има лесна работа, добра реакция, бързи реакции, ясна картина и звук.

Освен това, камерата прилича на цифров часовник, така че никой дори не мисли, че вътре в нея има скрита камера. Той има сменяема литиево-акумулаторна батерия, която може лесно да бъде заменена, ако е необходимо. Видеозаписът със звук при 480p се съхранява на микро SD карта с поддръжка до 32 GB. Поставете камерата на подходящо място за наблюдение и включете wifi в положение "on". Изтеглете софтуера на вашия лаптоп, таблет, смартфон с Android или iPhone и свържете устройството. По този начин можете лесно да гледате онлайн излъчване на wifi шпионска камера в будилника.

wifi аларма

Описание:

Видео: VGA (640 * 480)
Рамка: 30 кадъра в секунда
Карта с памет: MicroSD / TF до 32 GB
Сензорна технология: CMOS
Захранване: DC 5V / 1A

Пакетът включва:

1x Wifi аларма
1x Подвижна Li-On батерия
1x USB кабел
1x пинсети за поставяне на микро sd
1x адаптер
1x USB четец
1x Ръчно

Защо да купуваме шпионска технология от нас?

Ние сме директен вносител и дистрибутор на шпионска технология с дългогодишен опит. Нашите изисквания по отношение на обработката и усъвършенстването на предлаганите продукти се консултират директно с производителя. Всеки продукт, който включваме в продажбата, трябва да премине качествен контрол на входа и едва тогава е включен в нашата оферта за шпионски продукти.

Нашите тестове показват, че продаваме техниката, която е по-ефективна и има по-дълъг живот в сравнение с конкурентните продукти. В случай на неочаквани технически проблеми се опитваме да разрешим ситуацията възможно най-бързо към удовлетвореността на клиента.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка