Маска за лице Star Wars Darth VADER - 100% полиестер

Код: 75-064
30,00 лв 18,00 лв Цена без ДДС: 15,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Маска за лице Star Wars Darth VADER - 100% полиестер. Нашите защитни маски са водоустойчиви с възможност за поставяне на допълнителен филтър.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Маска за лице Star Wars Darth VADER - 100% полиестер. Нашите защитни маски са водоустойчиви с възможност за вмъкване на допълнителен филтър във вътрешната торба (но може да се използва и без филтър) и предлагат универсална употреба за всеки, който се нуждае от повишена лична защита, за членове на семейството или приятели. Той предпазва от прах, затова е подходящ за дейности на открито, например улавя малки частици във въздуха и следователно е подходяща превенция през грипните сезони (като защитна маска). Как ще го използвате, зависи от вас. Полиестерната маска може да се използва многократно . Поставете маската в купа или умивалник и налейте вода с температура около. 30 - 40 ° C и го измийте бавно. Благодарение на 100% полиестерно микрофибър, маската изсъхва бързо.

Цветната маска с шарка е изработена от 100% полиестер, благодарение на което е в състояние да улавя мръсотията и замърсителите по-ефективно от други материали, използвани при производството на маски за лице. Модерни маски за лице за продажба онлайн - на склад можете да закупите най-добрата дихателна защита в нашия електронен магазин. Голямото им предимство е модерен и стилен дизайн, благодарение на който ще бъдете незабележими. Маските за лице са най -широко разпространеното и ефективно средство, използвано не само по време на вирусен или бактериален сезон (като COVID 19 - Corona). Тук ще намерите цветни маски, които са не само ефективни и предпазващи, но и изглеждат готини и стилни .

Дизайнерски и стилни WATERPROOF маски за лице 100% полиестер с джоб, където е възможно да се вмъкне допълнителен ФИЛТЪР

Маска за лице на Дарт Вейдър

Бъдете отговорни към себе си и обкръжението си и защитавайте здравето си, а също и здравето на близките си

използване на маска за лице

Важно е да се предпазваме и да се грижим за безопасността на заобикалящата ни среда. Маските за лице са най -широко разпространените и ефективни средства, използвани не само през вирусен или бактериален сезон (като COVID 19 - Corona), но и при работа в прашна среда (смог, прахови частици). Поради факта, че е направен от 100% полиестер, относително лесно се диша през маската и също така осигурява гарантиран комфорт.

Лентите на ушите на маската са меки и дължината им е регулируема - 100% полиестерна маска е водоустойчива и подходяща за всички видове лица - за мъже и жени

водоустойчива маска за лице

Спецификации:

Размер: 21x12,5 cm
Материал: 100% полиестер микрофибър
Водоустойчивост: да

Съдържание на пакета:

1x маска за лице

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

90%