LED коледна елха SMART 2,1м със светлини - Twinkly - 390 бр RGB + BT + Wi-Fi

Код: 78-082
980,00 лв Цена без ДДС: 816,66 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

LED лампа за елха SMART височина 2,1 м и диаметър 1,25 м - Twinkly - 390 бр. RGB + Bluetooth + WiFi (управлява се чрез смартфон).

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

LED лампа за елха SMART височина 2,1 м и диаметър 1,25 м - Twinkly - 390 бр. RGB + Bluetooth + WiFi (управлява се през смартфон). Дърво с управление на светлини чрез приложение в мобилен телефон. Тези революционни LED светлини за дърво внасят уникална светлинна декорация в домовете ни, използвайки най-новите технологии. LED светлините на дърветата се управляват чрез мобилно приложение , което е съвместимо с Android и iOS . Изкуственото дърво е с 390 LED цветни диода, общата височина на дървото е 2,1 метра, а долният диаметър е 1,25 метра.

RGB LED Smart tree - управление на цветовите режими чрез приложението директно в смартфона

коледна елха със светлиниLED осветление дърво мигасветкащо коледно дърво за управление чрез мобилен телефон

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоите и управлявате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия светлинен мотив и модел. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озаряват цялата стая. Осветителните тела са предназначени за вътрешна и външна употреба - IP44 защита .

Дърво със светлини - умна LED елха TWINKLY - 390бр

LED коледна елха за управление на приложението за смартфон

LED коледна елха с височина 2,1 м и диаметър 1,25 м - TWINKLY лампички - 390 бр.

мигащи светлини на дървета

Изкуственото дърво има общо 39 0 броя LED светлини . Кабелът е черен и зелен - за сливане с дървото. RGB диодът означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен нюанс от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензитета на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

Вашата украса може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате лека верижка на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

коледни умни крушки

LED лампички - коледно дърво, управлявано чрез мобилно приложение за Android и iOS

Сложното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете да го управлявате незабавно. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате от шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

twinkly мобилно приложение

Можете също да контролирате интензитета на светлината, скоростта на промяна, цвят, нюанс, яркост, въртене, смесване и др. Функцията таймер ви позволява да настроите осветлението да се включва и изключва автоматично според график. Функцията за плейлисти ви позволява да задавате различни типове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте според настройките.

мигащо приложениеуправление на осветлението чрез мобилен телефоннай-красивата коледна елхаwifi LED лента

С опционалното USB устройство MUSIC DONGLE , вашето коледно дърво ще реагира на музиката, възпроизвеждана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , според зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на "показване по музика", които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. С МУЗИКА можете също да се наслаждавате на видео игри, да изживеете ново измерение, когато играете игри! Променящите се светлини в ритъма на музиката, като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

мигаща музика

Характеристика:

плюс 390 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина
плюс Лесен монтаж и монтаж - Quick Set


Спецификация:

Модел: TG70P3G21P02
Височина на дървото: 2,1 m
Диаметър на дървото: 1,25 m
Брой диоди: 390
Устойчивост: IP20
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Кабел: черно-зелен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1,5A
Живот на крушката: над 30 000 часа
Сгъваема конструкция и метална стойка


Съдържание на пакета:

1x елха с 390 диода + контролер
1x адаптер
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка