LED коледна елха SMART 2,1м със светлини - Twinkly - 390 бр RGB + BT + Wi-Fi

Код: 78-082
980,00 лв Цена без ДДС: 816,66 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

LED лампа за елха SMART височина 2,1 м и диаметър 1,25 м - Twinkly - 390 бр. RGB + Bluetooth + WiFi (управлява се чрез смартфон).

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED лампа за елха SMART височина 2,1 м и диаметър 1,25 м - Twinkly - 390 бр. RGB + Bluetooth + WiFi (управлява се през смартфон). Дърво с управление на светлини чрез приложение в мобилен телефон. Тези революционни LED светлини за дърво внасят уникална светлинна декорация в домовете ни, използвайки най-новите технологии. LED светлините на дърветата се управляват чрез мобилно приложение , което е съвместимо с Android и iOS . Изкуственото дърво е с 390 LED цветни диода, общата височина на дървото е 2,1 метра, а долният диаметър е 1,25 метра.

RGB LED Smart tree - управление на цветовите режими чрез приложението директно в смартфона

коледна елха със светлиниLED осветление дърво мигасветкащо коледно дърво за управление чрез мобилен телефон

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоите и управлявате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия светлинен мотив и модел. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озаряват цялата стая. Осветителните тела са предназначени за вътрешна и външна употреба - IP44 защита .

Дърво със светлини - умна LED елха TWINKLY - 390бр

LED коледна елха за управление на приложението за смартфон

LED коледна елха с височина 2,1 м и диаметър 1,25 м - TWINKLY лампички - 390 бр.

мигащи светлини на дървета

Изкуственото дърво има общо 39 0 броя LED светлини . Кабелът е черен и зелен - за сливане с дървото. RGB диодът означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен нюанс от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензитета на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

Вашата украса може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате лека верижка на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

коледни умни крушки

LED лампички - коледно дърво, управлявано чрез мобилно приложение за Android и iOS

Сложното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете да го управлявате незабавно. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате от шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

twinkly мобилно приложение

Можете също да контролирате интензитета на светлината, скоростта на промяна, цвят, нюанс, яркост, въртене, смесване и др. Функцията таймер ви позволява да настроите осветлението да се включва и изключва автоматично според график. Функцията за плейлисти ви позволява да задавате различни типове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте според настройките.

мигащо приложениеуправление на осветлението чрез мобилен телефоннай-красивата коледна елхаwifi LED лента

С опционалното USB устройство MUSIC DONGLE , вашето коледно дърво ще реагира на музиката, възпроизвеждана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , според зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на "показване по музика", които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. С МУЗИКА можете също да се наслаждавате на видео игри, да изживеете ново измерение, когато играете игри! Променящите се светлини в ритъма на музиката, като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

мигаща музика

Характеристика:

плюс 390 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина
плюс Лесен монтаж и монтаж - Quick Set


Спецификация:

Модел: TG70P3G21P02
Височина на дървото: 2,1 m
Диаметър на дървото: 1,25 m
Брой диоди: 390
Устойчивост: IP20
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Кабел: черно-зелен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1,5A
Живот на крушката: над 30 000 часа
Сгъваема конструкция и метална стойка


Съдържание на пакета:

1x елха с 390 диода + контролер
1x адаптер
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка