Луксозен кожен комплект 14 броя за офис в бяла кожа (Ръчно изработен)

Код: 96-016
558,00 лв Цена без ДДС: 465,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Луксозен кожен комплект 14 бр. Офис аксесоари за работна маса или бюро от бяла кожа, 100% ръчна изработка.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Луксозен кожен комплект 14 бр. Офис аксесоари за работна маса или бюро от бяла кожа, 100% ръчна изработка. Този уникален висококачествен комплект бюро ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествените материали - синтетична кожа. Всички продукти от тази категория са изработени от първокласна 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн на бяла кожа изглежда максимално класен и благороден - луксозен аксесоар за офиса или кабинета. Коженият комплект се състои от 14 броя офис консумативи: работна подложка с място за скриване на документи, поставка за писалка, поставка за хартия за бележки, кожена поставка за мобилен телефон, поставка за визитка, поставка за мобилен телефон, 3x подложка за напитка, кожена кутия за химикалки, двойна тава за документи, етикет и комплект златни химикалки - химикалка и авторучка.

Луксозни офис аксесоари за бюрото ви - всичко е на точното място, точно пред вас!

кожен комплект офис бял цвяткожен държач за визитка бялбяла кожена кутия на маса

Работната постелка е проектирана така, че винаги да има под ръка важните ви документи и да не е на обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото си място, той ви позволява да пазите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате важните си документи. Подложката изглежда луксозна и елегантна благодарение на използването на първокласни материали при производството. Елегантен на вид кожен аксесоар в бяло със сигурност ще плени всички.

бяла кожена дъска за писане

Кожена основа за маса от бяла кожа със златна табелка + златни химикалки - писалката SET се състои от авторучка и химикал. Този комплект химикалки ви дава възможност да използвате различни химикалки за различни цели на писане. Можете да използвате химикалката за обикновено писане, а писалката се използва за подписване на договори и други важни документи. Целият комплект изглежда луксозно и елегантно благодарение на използването на първокласни материали при производството. Тази декорация на бюрото ще ви позволи да получите достъп до писалката, ако е необходимо. Няма повече търсене на писалка на масата или в чекмеджето.

бял кожен комплект златни писалки

Луксозен двоен поднос за документи и хартия, изработен от кожа. Тавата за хартия има размери 10x23x32 cm. Тялото е направено изцяло от кожа, интериорът е облицован с велур, а страничните метални аксесоари са в злато. Този аксесоар за маса е един от най-добрите ни помощници по време на работа в офиса. Получаваме и създаваме много хартии всеки ден в резултат на нашата работа. Но къде да ги сложим? Имаме нужда от място, където да ги разположим, за да можем да ги сортираме по-късно. Нашата тава за документи определено ще ви помогне! Разполага с 2 тави за документи, които ви дават повече място за съхранение на документи и хартия. Тавата е обогатена със златни странични плъзгащи се панти , така че можете да я използвате като отворена или затворена.

държач от хартия в бяла кожа бяла кожена тава за хартия

100% ръчна изработка и 100% синтетична кожа - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчно изработена кожа

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт
плюс Изработена от синтетична кожа
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: бяла кожа
плюс 14 броя офис аксесоари

Спецификация:

Размери: 45x39x1 cm
Материал: кожа, метал
Цвят: бяла кожа
Цвят на шиене: бял
Аксесоар цвят метал: злато

Съдържание на пакета:

1x работен килим с място за скриване на документи
1x стойка за писалка
1x държач за хартия за бележки
1x кожена поставка за мобилен телефон
1x поставка за визитка
1x държач за мобилен телефон
3x подложка за питие
1x кожена кутия за писалки
1x двойна тава за документи
1x етикет с име (без име) и комплект златни химикалки с основа: химикалка и авторучка

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка