Луксозна черна кожена подложка за писане + с дървена основа (Ръчно изработена)

Код: 96-023
218,00 лв Цена без ДДС: 181,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Луксозна черна кожена подложка за писане + с дървена основа в комбинация от най-висококачествени материали: дърво + кожа, 100% ръчна изработка.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Луксозна черна кожена подложка за писане + с дървена основа в комбинация от най-висококачествени материали: дърво + кожа, 100% ръчна изработка. Този уникален висококачествен комплект бюро ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествени материали, като комбинация от качествено дърво и кожа. Всички продукти от тази категория са изработени от първокласно дърво и 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн с комбинация от черно дърво и черна кожа изглежда максимално класно и благородно - луксозен аксесоар за офиса или работната стая. Работната постелка е с размери 58х39х1 см.

Черна подложка за маса - ЛУКСОЗ и ЕЛЕГАНТНОСТ

черна кожена подложка за маса дървена

Работната постелка е проектирана така, че винаги да има под ръка важните ви документи и да не е на обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото си място, той ви позволява да пазите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате важните си документи. Подложката изглежда луксозна и елегантна благодарение на използването на първокласни материали при производството. Черно дърво в комбинация със сива кожа определено ще завладее всички.

черна кожена подложка за маса

100% ръчна изработка и 100% синтетична кожа - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчно изработена кожа

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт
плюс Изработен от дърво и синтетична кожа
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: черно дърво и черна кожа
плюс Скрито място за съхранение на важни документи

Спецификация:

Размери: 58х39х1 см
Материал: комбинация от дърво и кожа
Цвят: черно дърво и черна кожа

Съдържание на пакета:

1x подложка за маса от дърво и кожа

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка