360 ° панорамна WiFi камера с HD резолюция + IR LED

Код: 10-150
278,00 лв Цена без ДДС: 231,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

360 ° панорамна WiFi камера с HD резолюция + IR LED идва с изглед към рибешкото око, благодарение на което осигурява мащабен мониторинг.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

360 ° панорамна WiFi камера с HD резолюция + IR LED идва с изглед към рибешкото око, благодарение на което осигурява мащабен мониторинг. Няма мъртви зони, но пълно покритие на пространството от около 100м2, така че ще покриете всеки ъгъл на оглед. За такава широка зона на покритие ще ви трябват поне 4 обикновени камери, но благодарение на нашата 360 ° панорамна камера ще спестите много пари.

360 шпионска камера

Камерата поддържа WiFi, което позволява лесен монтаж на стена или таван, както и възможност за управление чрез мобилен телефон. Просто изтеглете мобилното приложение "V380" (iOS, Android) във вашия смартфон, свържете двете устройства и започнете да гледате изображението в реално време. Камерата за сигурност може да бъде свързана към домашен рутер чрез WiFi или Hot Spot, което ви позволява да гледате картината по всяко време и навсякъде с мобилния си телефон. Сканираното изображение на камерата може да се редактира чрез плъзгане с пръст на смартфона, за да зададете идеалния ъгъл, или имате на разположение до 5 режима на показване . Всеки режим прави панорамната камера идеалния предпазител за вътрешна употреба.

360 градусов фотоапарат panormatic

Панорамната камера също има детектор на движение , така че винаги ще бъдете предупреждавани за мобилния си телефон, ако се появи някакво движение в пространството. Възможността да се настрои звукова аларма на камерата, за да предупреди нежеланите гости и да предупреди, че районът се следи. Перфектният начин винаги да имате осигурен дом , офис, магазин или гараж по време на отсъствието. Фотоапаратът няма проблеми с лошо осветление или дори в абсолютен мрак благодарение на инфрачервената LED светлина . Той все още поддържа същото HD качество на изображението и осигурява нощно виждане до 9 метра .

Камера за сигурност 360

Камерата предлага и двупосочна комуникация, тъй като има вграден високочувствителен микрофон и високоговорител. Можете да слушате по време на гледане и в същото време чрез мобилния си телефон можете да говорите с вашето бебе или домашни любимци, докато сте на работа. Записаните записи ще преминат компресията H.264, за да намалят размера на файла и след това се съхраняват на микро SD карта с поддръжка до 32 GB (не са включени). Ако паметта на SD картата е пълна, тя ще започне да записва в цикъл и ще замени най-старите записи, така че ще запазите текущите изображения.

панорамна камера

Характеристика:

плюс Full HD видео в реално време
плюс Двупосочна комуникация
плюс Откриване на движение и автоматично предупреждение
плюс Запис в цикъл
плюс WiFi връзка
плюс Нощно виждане за IR

Спецификации:

Разделителна способност на видеото: HD 1280 x 960
Аудио: вграден микрофон и високоговорител
Памет: поддържа микро SD карти до 32GB
Работна температура: -10 ~ 50 ° C на закрито
Системна поддръжка: iOS 6.0 или по-висока, Android 4.0 или по-висока.
Размери: (W) 70 mm x (V) 36 mm
Тегло: 60 g

Съдържание на пакета:

1x 360 ° панорамна камера
1x USB кабел
1x AC адаптер 220V / USB
1x Монтажни аксесоари
1х 3М стикер
1x пакет с 2 винта
1x Ръководство за потребителя

внимание

Защо да купуваме шпионска технология чрез нашия електронен магазин?

Ние тестваме в продължение на няколко седмици всеки нов продукт и след последната проверка се включва в продажбата
Нашата оферта не е най-голямата на пазара, но ние предлагаме само тествани от нас продукти - качествени и надеждни шпионски продукти
Ние не сме най-евтините, но нашите клиенти са доволни клиенти.
Дългогодишен опит в продажбата на шпионски продукти ( шпионски камери , шпионска техника) над 5 години опит
Експертни съвети при инсталиране и настройка на продукти (по телефон или електронна поща)
Ние предлагаме 24 месеца гаранция за всички продукти и безплатно връщане в рамките на 14 дни от доставката
Нашето сътрудничество не завършва с продажбата, ние предлагаме квалифицирано обслужване на клиентите
В случай на рекламация, ние се опитваме да съкратим времето за обработка до минимум (обикновено 7-14 дни). Ако стоката не функционира, решението е снабдено с размяна за ново парче

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако намерите конкурентни продукти (със значително по-ниски разходи), които могат да имат един и същ дизайн, но използвани компоненти като усилватели, батерии и т.н., могат да бъдат с ниска цена (по-евтина) версия на продукта, така че те имат значително въздействие на общото качество и експлоатационен живот. Препоръчваме на клиентите да вземат предвид и рентабилността на инвестициите и покупката .

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка