Камера за писалка FULL HD + 8GB Memory

Код: 10-079
198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Камера за писалка FULL HD + 8GB Memory - Мини камерата в писалката или шпионската писалка има вградена качествена камера, която записва видео или прави снимки с отлично качество.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Камера за писалка FULL HD + 8GB Memory - Мини камерата в писалката или шпионската писалка има вградена качествена камера, която записва видео или прави снимки с отлично качество. Сензорът за супер изображения може да записва видео дори при слаба светлина. Full HD 1080p при 30 кадъра в секунда или 720p до 60 кадъра в секунда с H.264 видео компресия. Перото също е оборудвано с микрофон, акумулаторна батерия и вградена 8 GB памет. Писалката е подходяща за запис на закрито или на открито. Управлението на писалката е много просто - с един бутон. С тази Spy писалка можете да пишете и можете да смените касетата.

писалка пълна HD камера

Чрез продължително натискане на бутона от горната страна, камерата превключва в режим на готовност, който се сигнализира със син светодиод, който е от другата страна на писалката, който остава скрит от заобикалящата го среда. Записът на видеото започва с натискане на бутона и при следващо натискане той спира записа и видеото се записва във вградената памет. Видеозаписът показва датата и часа на записа.

Камера Pen HD

При двойно кликване в режим на готовност писалката превключва в режим на снимане (синьо-зеленият светодиоден индикатор мига). При следващото натискане на бутона се прави снимка и се съхранява във вътрешната памет. След това, чрез повторно двойно кликване, писалката отново превключва от режим на снимка към видео режим. Зареждането е възможно или от USB порта, свързан с компютър, или от USB зарядното устройство (не е включено в комплекта). Когато е свързан с компютър, устройството може да се използва като стандартен USB флаш устройство за архивиране на данни.

Характеристика:
Миниатюрна мини DVR камера, скрита в писалка.
Вграден високочувствителен микрофон.
Свързване към компютър чрез USB 2.0 порт.

Технически спецификации:
Ъгъл на наблюдение: 65
Минимална осветеност: 1 лукс
Видео формат: MOV
Формат на компресиране: H.264
Разделителна способност на видеото: 1920x1080, 1280x720
Видео честота: 1080p макс. 30 кадъра в секунда, 720p макс. 60 кадъра в секунда
Формат на снимката: JPG 204x1536
USB интерфейс: USB 2.0
Възможността за зареждане на батерията чрез DC 5V / 500mA адаптер
Капацитет на батерията: 380mAH
Размери (дължина, диаметър): 155 mm x 15 mm
Тегло: 50 g

Пакетът съдържа:
1x писалка писалка със скрита камера FULL HD и 8 GB памет
1x Ръчно


Защо да купуваме шпионска технология от нас?

Ние сме директен вносител и дистрибутор на шпионска технология с дългогодишен опит. Ние консултираме нашите изисквания относно обработката и усъвършенстването на предлаганите продукти директно с производителя. Всеки продукт, който включваме в офертата, трябва да премине качествен контрол на входа и едва тогава той е включен в нашата оферта за шпионски продукти.

Нашите тестове показват, че продаваме техниката, която е по-ефективна и има по-дълъг живот в сравнение с конкурентните продукти. В случай на неочаквани технически проблеми, ние се опитваме да разрешим ситуацията възможно най-бързо към удовлетвореността на клиентите.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (4)

71%