Луксозен комплект офис маса от 9 аксесоара - 100% ръчна изработка - кафяв (дърво + кожа)

Код: 96-052
658,00 лв Цена без ДДС: 548,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Луксозен комплект офис маса от 9 аксесоара - 100% Ръчна изработка - Кафяв (дърво + кожа) - комплект от естествено дърво и изкуствена кожа се състои от 9 полезни аксесоара.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Луксозен комплект офис маса от 9 аксесоара - 100% ръчна изработка - кафяв (дърво + кожа) - комплектът от естествено дърво и изкуствена кожа се състои от 9 полезни аксесоара , които ще организират бюрото ви и ще го поддържат подредено. На нашия сайт можете да намерите различни комплекти маси от дърво и кожа в различни цветове , които можете да използвате във вашите офиси, за да декорирате и оформите вашата маса. Този уникален, висококачествен КОМПЛЕКТ работно бюро ще превърне вашия офис в съвсем различно място.

Максималната представителност е гарантирана от използването на най-висококачествени материали - кожа и дърво. Всички продукти от тази категория са изработени от висококачествена дървесина и първокласна 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн на черна кожа с кафяво дърво изглежда изключително елегантно - Луксозно допълнение към офиса, работната стая. Коженият КОМПЛЕКТ се състои от 9 броя офис аксесоари: подложка за бюро с подложка, поставка за химикал/молив, поставка за бележки, подложка с поставка за писалка, органайзер/съхранение на документи, поставка за визитки, поставка за календар, златна химикалка, пепелник.

Идеален за подарък за вашия шеф или колега от офиса

офис аксесоар - офис маса комплект кожа и дърво

Дървена настолна стойка със златна табелка + златни химикалки - КОМПЛЕКТ химикалки се състои от писалка и химикал. Този комплект химикалки ви дава възможност да използвате различни химикалки за различни цели на писане. Химикалката можете да използвате за обикновено писане, а писалката служи за подписване на договори и други важни документи. Целият комплект изглежда луксозен и елегантен благодарение на използването на първокласни материали при изработката. Тази декорация за бюро ще ви позволи достъп до писалката, ако е необходимо. Край на търсенето на химикал на масата или в чекмеджето.

комплект за работно бюро - кафява кожа дърво

Работната подложка е проектирана така, че важните ви документи винаги да са ви под ръка, а не в обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото място ви позволява да държите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате вашите важни документи.

луксозна подложка за документи от кожа и дърво

Луксозна поставка за документи и хартия от дърво. Този аксесоар за бюро е един от най-добрите ни помощници при работа в офиса. Всеки ден получаваме и създаваме много документи в резултат на нашата работа. Но къде да ги поставим? Имаме нужда от място, където можем да ги поставим, за да можем да ги сортираме по-късно. Нашата тава за документи определено ще ви помогне!

луксозна дървена поставка за документи

ръчно изработена кожа

100% ръчна изработка и орехово дърво - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествения продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (Exclusive) качество . Производството на такива продукти е изключително ръчно .

Ние подкрепяме продажбата на продукти (приятелски настроени към животните), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се изработват луксозните офис комплекти, са естествени или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Ексклузивна) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е пострадало.

ръчна ръчна изработка

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт - произведен в Турция
плюс Изработен от изкуствена кожа и дърво
плюс 100% РЪЧНА ИЗРАБОТКА
плюс Луксозен дизайн: кафява кожа и кафяво дърво
плюс 9 броя офис аксесоари
плюс 100% рециклируем + екологичен

Спецификация:

Размери на постелката: 59х39х1см
Материал: кожа, дърво, метал, стъкло
Цвят на кожата: кафяв
Цвят на дървото: кафяв
Цвят на метала на аксесоарите: златен

Съдържание на пакета:

1x подложка за маса с покривало
1x поставка за химикалки/моливи
1x държач за хартия за бележки
1x блокче с поставка за химикал
1x съхранение/тава за документи
1x визитник
1x поставка за календар
1x златна химикалка
1x пепелник

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка