Офис тава - дървена тава за документи розово дърво с кожа (Ръчно изработена)

Код: 96-038
238,00 лв Цена без ДДС: 198,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Офис тава - дървена тава за документи розово дърво с кожа (Ръчно изработена). Луксозни подреждащи се тави за писма за вашето бюро.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Офис тава - дървена тава за документи розово дърво с кожа (Ръчно изработена). Луксозни подреждат една върху друга тавички за писма за бюрото си. Този уникален висококачествен тава документ ще направят вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествени материали, като розово дърво и синтетична кожа. Всички продукти от тази категория са изработени от първокласно дърво и 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн с комбинация от златни аксесоари, дърво Paliisander и черна кожа изглежда изключително класно и благородно - луксозен аксесоар за офиса или работната стая. Тавата за хартия има размери 10x23x32 cm.

Корпусът е изработен от розово дърво, краищата са покрити с черна кожа, вътрешността е облицована с велур, а страничните метални аксесоари са в злато. Този аксесоар за маса е един от най-добрите ни помощници по време на работа в офиса. Получаваме и създаваме много хартии всеки ден в резултат на нашата работа. Но къде да ги сложим? Имаме нужда от място, където да ги разположим, за да можем да ги сортираме по-късно. Нашата тава за документи определено ще ви помогне! Разполага с 2 тави за документи, които ви дават повече място за съхранение на документи и хартия. Тавата е обогатена със златни странични плъзгащи се панти , така че можете да я използвате като отворена или затворена.

Луксозна тава за документи - Кожа + Дървена

подредени тави за писма кожа дървени

ръчно изработена кожа

100% ръчна изработка, 100% синтетична кожа и избрано дърво - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчно обработено дърво

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт
плюс Изработена от синтетична кожа и дърво
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: черна кожа, розово дърво и златни аксесоари
плюс Дървено тяло, кожен подгъв, велур отвътре

Спецификация:

Материал: дърво, кожа, метал, велур
Цвят на кожата: черен
Цвят на метала: злато
Цвят на дървото: кафяв
Размери: 10x23x32 cm

Съдържание на пакета:

1x дървена тава (двойна)

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка